[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [m2e-users] manual source location for jar resource m2e

Windows 7.  Unfortunately I don't have any 64 bit vms.  I'll try 32 bit eclipse on 64 and see if I still repro the issue.
 
Thanks for looking at it.
 
MG
From: Igor Fedorenko <igor@xxxxxxxxxxxxxx>
To: Mike Grandmaison <java97301@xxxxxxxxx>
Cc: Maven Integration for Eclipse users mailing list <m2e-users@xxxxxxxxxxx>
Sent: Tuesday, July 23, 2013 11:26 AM
Subject: Re: [m2e-users] manual source location for jar resource m2e

I was testing on 64 bit OSX. 32/64 bit should not matter. Can check if
you can reproduce the problem on 64 bit vm? Is this windows or linux?

--
Regards,
Igor

On 2013-07-23 10:17 PM, Mike Grandmaison wrote:
> Worked in my vm.  My native is 64 bit which is where I saw the problem.
> The vm is 32 bit.
> Were you testing 32 or 64?  Could that have an impact?
> MG
> *From:* Igor Fedorenko <igor@xxxxxxxxxxxxxx>
> *To:* Mike Grandmaison <java97301@xxxxxxxxx>
> *Cc:* Maven Integration for Eclipse users mailing list
> <m2e-users@xxxxxxxxxxx>
> *Sent:* Tuesday, July 23, 2013 11:08 AM
> *Subject:* Re: [m2e-users] manual source location for jar resource m2e
>
> I could not reproduce the problem with 4.3 standard with m2e 1.4 install
> on top of it. No need to retry with "for java".
>
> I don't really have much to add here though. There is something special
> about your environment, see if the you can reproduce the issue on
> another system (new virtual machine, for example). If still can't
> explain the problem, you'd need to debug m2e.
>
> --
> Regards,
> Igor
>
> On 2013-07-23 9:58 PM, Mike Grandmaison wrote:
>  > Trying again... I downloaded the Eclipse Standard 4.3 then added m2e
>  > and it had the same behavior.  Just re-read your message so now I am
>  > downloading the "for java developers" edition.
>  > MG.
>  > *From:* Igor Fedorenko <igor@xxxxxxxxxxxxxx <mailto:igor@xxxxxxxxxxxxxx>>
>  > *To:* Mike Grandmaison <java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>>
>  > *Cc:* Maven Integration for Eclipse users mailing list
>  > <m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>>
>  > *Sent:* Tuesday, July 23, 2013 9:36 AM
>  > *Subject:* Re: [m2e-users] manual source location for jar resource m2e
>  >
>  > The steps work just fine with the provided example for me. I tried
>  > several transitions between workspace, external and m2e-provided source
>  > paths, update project configuration, and in all cases sourcepath was as
>  > expected.
>  >
>  > Can you confirm you can reproduce the problem with fresh clean install
>  > of Kepler "for java developers" obtained from download.eclipse.org? I
>  > specifically want to eliminate m2e-wtp and thirdparty eclipse plugins as
>  > the cause of the problem.
>  >
>  > --
>  > Regards,
>  > Igor
>  >
>  > On 2013-07-23 7:51 PM, Mike Grandmaison wrote:
>  >  >
>  >  > Go into the package explorer.  Right Click (RC)
>  >  > logback-classic-0.9.28.jar, choose properties.  Choose java source
>  >  > attachment, external location.  This location is currently marked with
>  >  > the maven source download.  Copy the maven source jar file to a
>  >  > different location and change this location to match by clicking
>  >  > external file and selecting the jar at the different location.  Click
>  >  > apply, click ok.  RC logback-classic-0.9.28.jar, choose properties.
>  >  > Notice that the change did not persist.
>  >  >
>  >  > If you have problems with the steps I could provide a video.
>  >  >
>  >  > Thanks for all the great work on m2e !!!!
>  >  >
>  >  >
> ------------------------------------------------------------------------
>  >  > *From:* Igor Fedorenko <igor@xxxxxxxxxxxxxx
> <mailto:igor@xxxxxxxxxxxxxx> <mailto:igor@xxxxxxxxxxxxxx
> <mailto:igor@xxxxxxxxxxxxxx>>>
>  >  > *To:* Mike Grandmaison <java97301@xxxxxxxxx
> <mailto:java97301@xxxxxxxxx>
>  > <mailto:java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>>>; Maven
> Integration for
>  >  > Eclipse users mailing list <m2e-users@xxxxxxxxxxx
> <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>
>  > <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>>>
>  >  > *Sent:* Monday, July 22, 2013 10:42 PM
>  >  > *Subject:* Re: [m2e-users] manual source location for jar resource m2e
>  >  >
>  >  > m2e is expected to preserve manually configured source path. Please
>  >  > provide a small standalone example and exact steps to reproduce the
>  >  > problem and we'll have a look.
>  >  > --
>  >  > Sent from my SGS
>  >  >
>  >  > Mike Grandmaison <java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>
> <mailto:java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>>
>  > <mailto:java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>
> <mailto:java97301@xxxxxxxxx <mailto:java97301@xxxxxxxxx>>>> wrote:
>  >  >  >I am using eclipse (20130225-0426) with m2e 1.4.0-...-0317.
>  >  >  >
>  >  >  >I
>  >  >  >can't seem to attach a source location to a maven managed
> dependency.
>  >  >  >The source for this maven dependency exists as a project within my
>  >  >  >eclipse workspace.  I am able to click edit and browse to the
> location
>  >  >  >but the change never persists.  Is this a known issue.  Is there an
>  >  >  >easy
>  >  >  >fix for it apart from updating the maven repo to include the
> source for
>  >  >  > this library and having maven auto download the source?
>  >  >  >
>  >  >  >Thank you,
>  >  >  >
>  >  >  >MG
>  >  >  >
>  >  >
>  >
>  >------------------------------------------------------------------------
>  >  > >
>  >  >  >_______________________________________________
>  >  >  >m2e-users mailing list
>  >  >  >m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>
> <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>>
>  > <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>
> <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx <mailto:m2e-users@xxxxxxxxxxx>>>
>  >  >  >https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/m2e-users
>  >  >
>  >  >
>  >  >
>  >
>  >
>
>