[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] Plugin project not appearing in console

You're right, I forgot to mention which bundle...

It's the kf_junit bundle that's missing.

As you pointed out, when I install it manually, it because bundle #max
+1. However, even though it is in the launch configuration, it is not
being installed. It should be bundle #1, but when I "ss", there is no
bundle #1 in the list, not even as RESOLVED.


Cheers,
David




On Mon, 2007-05-07 at 09:10 +0100, Alex Blewitt wrote:
> Which bundle is missing? You never mentioned, other than it was the
> one with ID #1. As bundles get uninstalled and then installed with a
> new version, the ID is given (max+1). The only time they're reused is
> if they have the same locationURL.
> 
> Alex.
> 
> On 07/05/07, David Leangen <osgi@xxxxxxxxxxx> wrote:
> >
> > Thanks for this. My reply inline below.
> >
> > On Mon, 2007-05-07 at 08:36 +0100, Alex Blewitt wrote:
> > > Possibly a problem with your launch configuration that you're using.
> > > When you look at that, what bundles are selected for running?
> >
> > I doubt it. I've tried rebuilding the launch file (as well as all the
> > projects) from scratch. I pasted the contents of the file below.
> >
> >
> > > You can launch it with -clean on the runtime PDE instance (there's an
> > > option on the launch config, via Run->Run...) and check to  make sure
> > > you're including it e.g. via the bundles.
> >
> > Yup, did all that.
> >
> >
> > > It would be interesting to know what the launch config looks like,
> > > such as whether your config points to this bundle as a kind of Windows
> > > URL which therefore doesn't resolve on a Linux box. If it's a project
> > > in your workspace, this shouldn't be an issue (but might be).
> >
> > Thanks, Alex.
> >
> > Here are the contents of the launch file:
> >
> >
> > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> > <launchConfiguration type="org.eclipse.pde.ui.EquinoxLauncher">
> > <intAttribute key="default_start_level" value="4"/>
> > <stringAttribute key="bootstrap" value=""/>
> > <booleanAttribute key="tracing" value="false"/>
> > <stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.PROGRAM_ARGUMENTS"
> > value="-console"/>
> > <stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.VM_ARGUMENTS"
> > value="-Dorg.osgi.service.http.port=8080
> > -Dbundles.configuration.location=
> > ${workspace_loc:/lsd-autocomplete/configurations} -Xmx512m"/>
> > <booleanAttribute key="clearConfig" value="true"/>
> > <booleanAttribute key="automaticValidate" value="false"/>
> > <booleanAttribute
> > key="org.eclipse.debug.core.appendEnvironmentVariables" value="true"/>
> > <booleanAttribute key="useDefaultConfigArea" value="true"/>
> > <stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.SOURCE_PATH_PROVIDER"
> > value="org.eclipse.pde.ui.workbenchClasspathProvider"/>
> > <stringAttribute key="target_bundles"
> > value="org.eclipse.equinox.servlet.api@default:default,org.eclipse.osgi@:,org.eclipse.osgi.services@default:default,org.junit@default:default,org.junit4@default:default,org.ungoverned.osgi.bundle.http@default:default"/>
> > <stringAttribute key="workspace_bundles"
> > value="json@default:default,kf_junit@default:default,org.ops4j.pax.logging.api@default:default,org.ops4j.pax.logging.jcl@default:default,org.ops4j.pax.logging.log4j@default:default,org.ops4j.pax.logging.service@default:default,org.ops4j.pax.wicket.service@default:default"/>
> > <booleanAttribute key="automaticAdd" value="false"/>
> > <booleanAttribute key="default_auto_start" value="true"/>
> > <stringAttribute key="checked" value="[NONE]"/>
> > <booleanAttribute key="includeOptional" value="true"/>
> > <stringAttribute key="configLocation" value=""/>
> > </launchConfiguration>
> >
> >
> >