[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [ecf-dev] DS and zookeeper

There a couple of simple things to check ...

  1. Make sure org.eclipse.ecf.osgi.services.distribution is in the ACTIVE state (I set Auto-Start to true in my launch configuration)
  2. Make sure org.eclipse.update.configurator is not in your launch configuration
  3. Make sure you have "Activate this plug-in when one of its classes is loaded" checked in the MANIFEST.MF

Bryan

On Apr 26, 2011, at 6:26 AM, mike howard wrote:


Hi all,

i'm trying to configure the hello service example using declarative service, but using zookeeper instead of zeroconf.
To do this, i have clone the launch configuration of Hello DS host (zerocong, generic) and change plugin org.eclipse.ecf.provider.jmdns by plugins org.apache.hadoop.zookeeper and org.eclipse.ecf.provider.zookeeper (both with autostart=true). i also change launch configuration to add new parameters -Dzoodiscovery.dataDir=zookeeperdata2
-Dzoodiscovery.flavor=zoodiscovery.flavor.standalone=localhost:2002;clientPort=2001

when i launch new Hello DS host configuration, i can see that zooDiscovery is started ( trace ZooDiscovery> Discovery Service Activated ), but when i check hello service status, it's configured but no bundle is using it.

i did the same thing with the client configuration (launch parameters -Dzoodiscovery.autoStart=true; -Dzoodiscovery.flavor=zoodiscovery.flavor.standalone=localhost:2001;clientPort=2002), but when i launch it, it doesn't work.


need additional parameters, or zoodiscovey doen't work with DS?

thanks in advance.
Aldir
_______________________________________________
ecf-dev mailing list
ecf-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/ecf-dev