[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [wtp-dev] Problem with newest download of eclipse and JDK 1.6.14 breakpoints

It's been reported to be a problem with that JDK. 

See bug 279137. 
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=279137

You'll have to get a new version (if its ready) or back level for 
breakpoints to work. 





From:
"Campbell, Lance" <lance@xxxxxxxxxxxx>
To:
"General discussion of project-wide or architectural issues." 
<wtp-dev@xxxxxxxxxxx>
Date:
08/11/2009 12:54 PM
Subject:
[wtp-dev] Problem with newest download of eclipse
Sent by:
wtp-dev-bounces@xxxxxxxxxxx



I have been using eclipse for four years to develop Java Web applications. 

I am using JDK 1.6.14 on windows 7. 
Apache 6.20 
I downloaded a fresh copy of eclipse from: 
http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/technology/epp/downloads/release/galileo/R/eclipse-jee-galileo-win32.zip
When I put a break point into my code it is not being triggered when in 
debug mode.  I then stopped the server.  Put a display in the code.  Did a 
server "Clean?".  Republished.  Started it in debug.
The System.out.println displays.  The breakpoint is not caught. 
My JDK is located at: 
C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14 
This is the only JDK on my box.  It is set as the default JVM. 
In the apache server config within eclipse I set it to use the default 
JVM. 
HELP! 
Thanks, 
Lance Campbell 
Project Manager/Software Architect/DBA 
Web Services at Public Affairs 
217-333-0382 _______________________________________________
wtp-dev mailing list
wtp-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/wtp-dev