[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]
Re: [platform-help-dev] Startup error, java.lang.RuntimeException, java.lang.NullPointerException


This looks like a corrupted download. Re-download and install it cleanly again.
BTW, this mailing list is for help system developers only. Please use the eclipse.platform newsgroup for questions.

-Dorian



Lukasz Budnik <xhemjl@xxxxxxx>
Sent by: platform-help-dev-admin@xxxxxxxxxxx

08/20/2004 05:31 PM

Please respond to
platform-help-dev

To
platform-help-dev@xxxxxxxxxxx
cc
Subject
[platform-help-dev] Startup error, java.lang.RuntimeException, java.lang.NullPointerException





Hello.

I'm new with Ecplise under Linux(I used it before only on Windows)

I've downloaded the newest J2re and Ecplipse binaries, installed
them and...

when I run ecplipse I can see for a while the logo of Eclipse and
then eclipse crushes...

I don't know if it's proper mailing list but I saw only one list
with the 'help' text in it's address ;-)

log info below this message

any ideas how to solve this problem?
is it my fault? or java or ecplise or my RH 9.1(kernel 2.4.20)?

thanks in advance for your help

best regards Lukasz Budnik

!SESSION sie 20, 2004 22:59:10.350
---------------------------------------------
eclipse.buildId=I200408122000
java.version=1.4.2_05
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=motif, NL=pl_PL

!ENTRY org.eclipse.osgi sie 20, 2004 22:59:10.352
!MESSAGE Startup error
!STACK 1
java.lang.RuntimeException: Exception while creating System Bundle:
Unable to find system bundle manifest file.
       at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.createSystemBundle(Framework.java:253)
       at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.initialize(Framework.java:152)
       at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.<init>(Framework.java:95)
       at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.OSGi.createFramework(OSGi.java:90)
       at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.OSGi.<init>(OSGi.java:31)
       at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.startup(EclipseStarter.java:215)
       at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:127)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown
Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:183)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:644)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:628)
!SESSION Fri Aug 20 22:59:10 CEST 2004
-----------------------------------------
!ENTRY org.eclipse.core.launcher 4 0 sie 20, 2004 22:59:10.398
!MESSAGE Exception launching the Eclipse Platform:
!STACK
java.lang.NullPointerException
       at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:138)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown
Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:183)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:644)
       at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:628)

_______________________________________________
platform-help-dev mailing list
platform-help-dev@xxxxxxxxxxx
http://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/platform-help-dev