[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
RE: [equinox-dev] Feature complete?


Helmut, can you enter bug reports for those two remaining issues?




"Haigermoser, Helmut" <Helmut.Haigermoser@xxxxxxxxxxxxx>
Sent by: equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx

05/05/2008 08:47 AM

Please respond to
Equinox development mailing list <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>

To
"Andrew Overholt" <overholt@xxxxxxxxxx>, "Equinox development mailing list" <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>
cc
Subject
RE: [equinox-dev] Feature complete?





Thanks guys,
I just verfied this as fixed in M7! :)
HTH,
Ciao, hh
P.S.: There is still a problem with extension locations:
- need to restart once to actually see my menus (although p2 reports
those features as present)
- when updating features the downloaded bundles are not stored in the
original extension locations


-----Original Message-----
From: equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx
[mailto:equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Andrew Overholt
Sent: 05 May 2008 14:40
To: Equinox development mailing list
Subject: Re: [equinox-dev] Feature complete?

Hi Helmut,

* Haigermoser, Helmut <Helmut.Haigermoser@xxxxxxxxxxxxx> [2008-05-05
05:12]:
> Back on the old days this used to work, all configuration data got
> stored in my ~/.eclipse directory, however, this is not working any
more
> (see below for ST).
> For now I can work around this by setting my local installations
> configuration directory to writable but that's clearly not an option
for
> multi-user installations...

This should be fixed now.  Does it still occur with builds from last
week?  Simon did a lot of work in this area and I verified that it
worked in the scenario you're describing.

Andrew
_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev