[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [cbi-dev] Trouble with Hudson, git clone

You've to check "Use Command line git to clone" in the git configuration to clone from github (see https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=473100#c8 for details). I've just did it for you and it now works properly (https://hudson.locationtech.org/spatial4j/job/Spatial4j-Jarsign2/lastBuild/console).

Cheers,
Mikael

Le 25 fÃvr. 2016 Ã 16:32, Thanh Ha <thanh.ha@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> a Ãcrit :

On Thu, Feb 25, 2016 at 10:03 AM, david.w.smiley@xxxxxxxxx <david.w.smiley@xxxxxxxxx> wrote:
But my attempts to create a new job that checks out code from GitHub is so far unsuccessful.  Looking at the console output, it times out trying to reach github.com.  It's so weird because the URL is right, and is the same as my original working Job -- https://github.com/locationtech/spatial4j.git.    I tried creating a Job both manually, and by doing a copy from the working job, and still the same results.  See this Job's console output:
https://hudson.locationtech.org/spatial4j/job/Spatial4j-Jarsign2/lastBuild/console

What could the problem be?

Sounds like maybe a firewall issue. Have you contacted webmaster?

Regards,
Thanh

_______________________________________________
cbi-dev mailing list
cbi-dev@xxxxxxxxxxx
To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from this list, visit
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/cbi-dev

Attachment: signature.asc
Description: Message signed with OpenPGP using GPGMail