[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [vtp-dev] RE: Problems deploying

Hi again,

Updating my problem a bit... Turns out the jboss issue is because there
is more than one OpenVXML application deployed on the jboss server. The
first one deployed works ok, and keeps on working, but those deployed
later no longer work, unless the first one is removed.

Needless to say this is a bit of an issue

BR, 

Kim Lindberg
On Wed, 2009-07-29 at 13:15 +0300, Kim Lindberg wrote:
> Hi Trip,
> 
> If I use the installer from OpenMethods site it works, if I build it
> from source from VTP it doesn't (deploying at jboss that is).
> 
> I've built the plugins and then installed them in eclipse (though the
> same instance of eclipse).
> 
> Problem is that I need a small change to the war file, so I have to
> either manually change the war file, or modify the plugin (which I've
> done, but the built version doesn't work with jboss)
> 
> BR,
> 
> Kim Lindberg
> On Tue, 2009-07-14 at 14:40 -0500, Trip Gilman wrote:
> > Kim,
> > 
> >     Sorry for the slow response, I still havenât received your actual
> > email from the list server but found your request on Nabble.  Did you
> > download the installer from the OpenMethods site or are your building
> > from source from the VTP?  If you are building from source, do you
> > know which version of Eclipse you are using?  Are you running the
> > studio from a runtime workbench or building the plugins directly and
> > installing them into a separate Eclipse installation?
> > 
> > As for your second email, I havenât seen that error from Jboss before
> > but Iâll get one of the guys to take a look at it.  This should be
> > able to run under Jboss with no issues.  Iâll drop another note to
> > this list when we find something.
> > 
> > 
> > Trip Gilman
> > OpenMethods
> > 4741 Central Street | Suite 285 |  Kansas City, MO | 64112
> > O| +1.816.283.8965
> > c| +1.816.729.0672
> > trip@xxxxxxxxxxxxxxx | http://www.openmethods.com
> > 
> > Replying to myself, that seemed actually to be a problem with my
> > eclipse and studio installation.
> > 
> > After installing OpenVXML on a different (windows) PC, the generated
> > war file now works on tomcat 5.5.
> > 
> > But when I deploy it on jboss 4.0.4 GA which is where I really want
> > it, I get an exception when I try to fetch the vxml page:
> > 
> > 2009-07-13 15:49:43,189 ERROR http-0.0.0.0-8080-1
> >  6-4d54-914f-7ab7f97dcc24-20090713154710] : StandardWrapper.Throwable
> > java.lang.IllegalStateException: instance already set
> >         at
> > org.eclipse.equinox.servletbridge.BridgeServlet.setInstance(BridgeServlet.java:184)
> >         at
> > org.eclipse.equinox.servletbridge.BridgeServlet.init(BridgeServlet.java:44)
> >         at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:211)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1105)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:757)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.invoke(ApplicationDispatcher.java:641)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.processRequest(ApplicationDispatcher.java:463)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.doForward(ApplicationDispatcher.java:398)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.forward(ApplicationDispatcher.java:301)
> >         at
> > com.tecnomen.ivr.applications.dispatcher.ApplicationDispatcher.doForwarding(ApplicationDispatcher.java:92)
> >         at
> > com.tecnomen.ivr.applications.dispatcher.ApplicationDispatcher.handleRequest(ApplicationDispatcher.java:75)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleRequestHandlerAdapter.handle(SimpleRequestHandlerAdapter.java:46)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doDispatch(DispatcherServlet.java:796)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:727)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:396)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doGet(FrameworkServlet.java:350)
> >         at
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:697)
> >         at
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:810)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:202)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:175)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:74)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
> >         at
> > org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
> >         at
> > org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
> >         at
> > org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
> >         at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol
> > $Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
> >         at
> > org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
> >         at
> > org.apache.tomcat.util.net.MasterSlaveWorkerThread.run(MasterSlaveWorkerThread.java:112)
> >         at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
> > 2009-07-13 15:49:43,191 ERROR http-0.0.0.0-8080-1
> >  4-20090713154710].[equinoxbridgeservlet] : Allocate exception for
> > servlet equinoxbridgeservlet
> > java.lang.IllegalStateException: instance already set
> >         at
> > org.eclipse.equinox.servletbridge.BridgeServlet.setInstance(BridgeServlet.java:184)
> >         at
> > org.eclipse.equinox.servletbridge.BridgeServlet.init(BridgeServlet.java:44)
> >         at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:211)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1105)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:757)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.invoke(ApplicationDispatcher.java:641)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.processRequest(ApplicationDispatcher.java:463)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.doForward(ApplicationDispatcher.java:398)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher.forward(ApplicationDispatcher.java:301)
> >         at
> > com.tecnomen.ivr.applications.dispatcher.ApplicationDispatcher.doForwarding(ApplicationDispatcher.java:92)
> >         at
> > com.tecnomen.ivr.applications.dispatcher.ApplicationDispatcher.handleRequest(ApplicationDispatcher.java:75)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleRequestHandlerAdapter.handle(SimpleRequestHandlerAdapter.java:46)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doDispatch(DispatcherServlet.java:796)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:727)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:396)
> >         at
> > org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doGet(FrameworkServlet.java:350)
> >         at
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:697)
> >         at
> > javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:810)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:202)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:175)
> >         at
> > org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:74)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
> >         at
> > org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
> >         at
> > org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
> >         at
> > org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
> >         at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol
> > $Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
> >         at
> > org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
> >         at
> > org.apache.tomcat.util.net.MasterSlaveWorkerThread.run(MasterSlaveWorkerThread.java:112)
> >         at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
> > 
> > 
> > I'd appreciate any help with this
> > 
> > Best regards,
> > 
> > Kim Lindberg,
> > Development Manager, Tecnotree Oyj
> > 
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: vtp-dev-bounces@... on behalf of Kim Lindberg
> > Sent: Mon 13.7.2009 12:57
> > To: vtp-dev@...
> > Subject: [vtp-dev] Problems deploying
> >  
> > Hi,
> > 
> > I'm trying out VTP and the studio works fine, but when I try to deploy
> > the application I'm running in to trouble.
> > 
> > I've tried to deploy to jboss 4.0.4, tomcat 5.5 and tomcat 6.0 on my
> > ubuntu 9.04 64bit installation, and just to rule out 64 bit also on
> > tomcat 5.5 on a fedora 9 32-bit server, and I always get the same
> > error when I deploy the application. The deployed application doesn't
> > work (which I assume is because the errors).
> > 
> > I've tried to copy the jar files from my eclipse plugins to either the
> > endorsed folder, or to eclipse/plugins inside the war file, and this
> > does actually remove the error below, but gives other errors instead.
> > Since none of the documentation says I would need to do this, I assume
> > this is the wrong way?
> > 
> > In catalina.out I get the following log:
> > INFO: Deploying web application archive openvxml2.war
> > !SESSION 2009-07-13 11:40:00.362
> > -----------------------------------------------
> > eclipse.buildId=unknown
> > java.version=1.5.0_19
> > java.vendor=Sun Microsystems Inc.
> > BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=gtk, NL=en_US
> > Command-line arguments:  -consoleLog
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.363
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.osgi.services@1:start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.364
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.common@2:start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.364
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.app@2:start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.364
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.preferences@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.365
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.registry@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.365
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.core.contenttype@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.366
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.core.jobs@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.367
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.core.runtime@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.367
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth@start not
> > found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.367
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.update.configurator@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.368
> > !MESSAGE Bundle javax.activation@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.368
> > !MESSAGE Bundle javax.mail@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.369
> > !MESSAGE Bundle org.apache.xerces@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.369
> > !MESSAGE Bundle org.apache.xml.resolver@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.370
> > !MESSAGE Bundle javax.xml.soap@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.370
> > !MESSAGE Bundle javax.xml.rpc@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.371
> > !MESSAGE Bundle javax.wsdl@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.371
> > !MESSAGE Bundle org.apache.ant@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.371
> > !MESSAGE Bundle org.apache.axis@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.372
> > !MESSAGE Bundle org.apache.commons.discovery@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.372
> > !MESSAGE Bundle org.apache.commons.io@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.373
> > !MESSAGE Bundle org.apache.commons.fileupload@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.373
> > !MESSAGE Bundle org.apache.commons.logging@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.374
> > !MESSAGE Bundle org.apache.commons.pool@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.374
> > !MESSAGE Bundle org.apache.log4j@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.375
> > !MESSAGE Bundle org.mozilla.javascript@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.375
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.http.servlet@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.376
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.http.servletbridge@start not
> > found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.376
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.core@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.376
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.util@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.377
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.spi@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.377
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.engine@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.378
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.common@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.378
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.databases@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.379
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.interactions.core@start not
> > found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.379
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.webservices@start not found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.380
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.interactions.voice@start not
> > found.
> > 
> > !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-13 11:40:00.380
> > !MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.scripting.rhino@start not
> > found.
> > 
> > Best regards,
> > 
> > Kim Lindberg
> > Development Manager, Tecnotree Oyj
> > _______________________________________________
> > vtp-dev mailing list
> > vtp-dev@xxxxxxxxxxx
> > https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/vtp-dev
> _______________________________________________
> vtp-dev mailing list
> vtp-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/vtp-dev