[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [vtp-dev] Problems deploying on Tomcat 1.6.18

Well, it was something like

http://localhost:8080/tester/tester

Where the file was tester.war and the project, also, tester.

I've managed to get it working on Linux Fedora Core 10, with JRE 1.5 and Tomcat 1.6.18, but on Mac OSX couldn't

The farthest I've reached:

1. Downloaded the latest OpenVXML editor from openmethods website.
2. Created a flow, exported it and deployed it to Tomcat 1.6.18 with OSX's Java 1.5
3. Called the URL.
4. The vxml created didn't have any references to my flow, only a "blank" template (valid VXML but with a block pointing to a second page, and that page was a "hangup" page, so nothing really happened other than accepting and hanging up).

With Linux Fedora 10, I've succeeded, also with the latest OpenVXML from openmethods.

Anyone using OpenVXML on OSX who can shed some light on my problem?

Regards,

Alejandro

2009/4/1 Trip Gilman <trip@xxxxxxxxxxxxxxx>
Alejandro,

    What url are you using to access your application?  I assume the war file name is tester.war.  What is the name of your project in eclipse?

Trip Gilman



On 3/30/09 2:18 PM, "Alejandro Guerrieri" <alejandro.guerrieri@xxxxxxxxx> wrote:

Hi,



I'm new to the list. I've just installed VTP on Eclipse Ganymede 3.4.2, and everything worked fine on the designer.



However, when I try to deploy a simple app to my Tomcat 1.6.18, I get the following error:



HTTP Status 404 - BridgeServlet: /tester/tester.war

type Status report

message BridgeServlet: /tester/tester.war

description The requested resource (BridgeServlet: /tester/tester.war) is not available.

Apache Tomcat/6.0.18


My platform is as follow:



OS: Mac OSX Leopard 10.5.6 with all the latest updates.



java -version

java version "1.5.0_16"

Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_16-b06-284)

Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_16-133, mixed mode, sharing)



Tomcat, as stated, 1.6.18, fresh install.



Here's the logs from catalina.out:



========================================
Mar 30, 2009 8:11:25 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log

INFO: HTMLManager: start: Starting web application at '/tester'

!SESSION 2009-03-30 20:11:26.782 -----------------------------------------------

eclipse.buildId=unknown

java.version=1.5.0_16

java.vendor=Apple Inc.

BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86, WS=carbon, NL=en_US

Command-line arguments:  -consoleLog



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.784

!MESSAGE Bundle org.eclipse.osgi.services@1:start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.784

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.common@2:start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.785

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.app@2:start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.786

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.preferences@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.789

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.registry@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.790

!MESSAGE Bundle org.eclipse.core.contenttype@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.791

!MESSAGE Bundle org.eclipse.core.jobs@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.791

!MESSAGE Bundle org.eclipse.core.runtime@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.791

!MESSAGE Bundle org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.792

!MESSAGE Bundle org.eclipse.update.configurator@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.792

!MESSAGE Bundle javax.activation@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.793

!MESSAGE Bundle javax.mail@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.794

!MESSAGE Bundle org.apache.xerces@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.797

!MESSAGE Bundle org.apache.xml.resolver@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.801

!MESSAGE Bundle javax.xml.soap@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.801

!MESSAGE Bundle javax.xml.rpc@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.802

!MESSAGE Bundle javax.wsdl@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.802

!MESSAGE Bundle org.apache.ant@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.803

!MESSAGE Bundle org.apache.axis@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.803

!MESSAGE Bundle org.apache.commons.discovery@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.805

!MESSAGE Bundle org.apache.commons.io <http://org.apache.commons.io/> @start not found.




!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.806

!MESSAGE Bundle org.apache.commons.fileupload@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.806

!MESSAGE Bundle org.apache.commons.logging@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.807

!MESSAGE Bundle org.apache.commons.pool@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.807

!MESSAGE Bundle org.apache.log4j@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.808

!MESSAGE Bundle org.mozilla._javascript_@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.808

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.http.servlet@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.810

!MESSAGE Bundle org.eclipse.equinox.http.servletbridge@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.811

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.core@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.811

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.util@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.812

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.spi@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.813

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.engine@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.813

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.common@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.814

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.interactions.core@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.814

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.databases@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.815

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.webservices@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.815

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.scripting.rhino@start not found.



!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-03-30 20:11:26.816

!MESSAGE Bundle org.eclipse.vtp.framework.interactions.voice@start not found.

Mar 30, 2009 8:11:26 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log

INFO: HTMLManager: list: Listing contexts for virtual host 'localhost'

========================================

Any hints? Am I missing something?

Thank you in advance,

Alejandro


_______________________________________________
vtp-dev mailing list
vtp-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/vtp-dev

_______________________________________________
vtp-dev mailing list
vtp-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/vtp-dev