[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [virgo-dev] apache felix JUnit4OSGi framework

Hi,

You may want to take a look at these forum topics:
http://www.eclipse.org/forums/index.php/mv/msg/207456/#msg_664265
http://www.eclipse.org/forums/index.php/mv/msg/207526/#msg_664513

They describe what you need to do to have swing application running in Virgo.

The problem may also be caused by missing dependencies/imports so its worth checking the state of the bundles.

It would be great if you create a forum topic so that others can help as well?

Regards,
Hristo Iliev


On 15 May 2011 19:58, Saadat Dowlati <sdowlati@xxxxxxxxxxxxxx> wrote:
Hello,
     I would like to get the JUnit4OSGi test framework working in virgo for my application.
 
I have followed the instructions on the JUnit4OSGi website and developed a separate test bundle for my integration test, using its swing test runner (org.apache.felix.ipojo.junit4osgi.swing-gui-1.0.0). When I deploy my bundle and this runner in virgo, they both start successfully, but the runner GUI doesn't pop up as expected.
 
I'm using virgo-tomcat-server-3.0.0.M04. I have dropped the required JUnit4OSGi  jars in the 'usr' repository of viro and dropped the org.apache.felix.ipojo.junit4osgi.swing-gui-1.0.0 bundle and my test bundle in the viro pickup folder. I can provide more detail about the manifest etc. My dev env is on Windows 7.
 
I would appreciate help with this.
--
thanks & regards,
s.dowlati

_______________________________________________
virgo-dev mailing list
virgo-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/virgo-dev