[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [tycho-user] dependency to org.eclipse.objectteams.otdt.core.patch.feature.group from org.eclipse.jdt.core

You should be able to force proper jdt bundles version by adding this
snippet in your (parent) pom.xml


<plugin> <groupId>org.eclipse.tycho</groupId> <artifactId>target-platform-configuration</artifactId> <version>${tycho-version}</version> <configuration> <dependency-resolution> <extraRequirements> <requirement> <type>p2-installable-unit</type> <id>org.eclipse.jdt.feature.group</id> <versionRange>0.0.0</versionRange> </requirement> </extraRequirements> </dependency-resolution> </configuration> </plugin>


-- Regards, Igor

On 12-08-19 2:57 PM, Max Spring wrote:
I'm working on the Activiti Designer trunk
(http://svn.codehaus.org/activiti/projects/designer/trunk/)
building with Tycho 0.15.0
(http://svn.codehaus.org/activiti/projects/designer/trunk/org.activiti.designer.parent/pom.xml).


Last Thursday, all of a sudden the build fails with this:

    "No solution found because the problem is unsatisfiable.":
    ["Unable to satisfy dependency from
        org.activiti.designer.feature.feature.group 5.9.3 to
        org.eclipse.graphiti.feature.feature.group [0.9.0,0.9.1).",
     "Unable to satisfy dependency from
        org.eclipse.jdt.core 3.7.0.v_OTDT_r200_201106070730 to
        org.eclipse.objectteams.otdt.core.patch.feature.group
[2.0.0,3.0.0).",
     "Unable to satisfy dependency from
        org.eclipse.jdt.core 3.7.1.v_OTDT_r201_201109101025 to
        org.eclipse.objectteams.otdt.core.patch.feature.group
[2.0.0,3.0.0).",
     "Unable to satisfy dependency from
        org.eclipse.jdt.core 3.7.3.v_OTDT_r202_201202051448 to
        org.eclipse.objectteams.otdt.core.patch.feature.group
[2.0.0,3.0.0).",
     "No solution found because the problem is unsatisfiable."
    ]

It has been building fine for long time until just a few days before.

It appeared to me this might be similar to
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=350133

How can I further troubleshoot this problem?
Is there a workaround?

I'm not really using objectteams.

Thanks!
-Max
_______________________________________________
tycho-user mailing list
tycho-user@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-user