[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [tycho-dev] Tycho/Surefire running tests but reporting zero tests run

we will need a small sample project which demonstrates the problem.

Jan

PS: please use tycho-user@xxxxxxxxxxx . 

From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Matthew Painter
Sent: Samstag, 30. Juni 2012 20:49
To: tycho-dev@xxxxxxxxxxx
Subject: [tycho-dev] Tycho/Surefire running tests but reporting zero tests run

Hi all,

I have come across this issue with Tycho/Surefire, thought I'd see if anyone has any suggestions as there seems to be no clues in any logs.

Tests run as part of the integration tests phase, and all pass. However in the mvn -X output we see:

18:40:54.944 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - stopping org.eclipse.jetty.client.SelectConnector$Manager@cef249f#STARTED
18:40:54.945 [HttpClient-690 Selector0] DEBUG org.eclipse.jetty.io.nio - Stopped Thread[HttpClient-690 Selector0,5,main] on org.eclipse.jetty.io.nio.SelectorManager$1@6a0b0a08
18:40:54.956 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - STOPPED org.eclipse.jetty.client.SelectConnector$Manager@cef249f#STOPPED
18:40:54.956 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - STOPPED org.eclipse.jetty.client.SelectConnector@6f14dc32#STOPPED
18:40:54.956 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - stopping org.eclipse.jetty.http.ssl.SslContextFactory@37da93ab#STARTED
18:40:54.956 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - STOPPED org.eclipse.jetty.http.ssl.SslContextFactory@37da93ab#STOPPED
18:40:54.956 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - stopping HttpClient{8<=7<=8/16,0}#STARTED
18:40:55.008 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - STOPPED HttpClient{8<=0<=0/16,0}#STOPPED
18:40:55.008 [main] DEBUG o.e.j.u.component.AbstractLifeCycle - STOPPED org.eclipse.jetty.client.HttpClient@7c0debb2#STOPPED
18:40:55.009 [main] INFO Âcom.jolbox.bonecp.BoneCP - Shutting down connection pool...
18:40:55.012 [main] INFO Âcom.jolbox.bonecp.BoneCP - Connection pool has been shutdown.
Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 64.715 sec
Results :
Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2012-06-30 18:40:55.108
!MESSAGE Info: cycle(s) found while stopping bundles: [[org.springframework.context,org.springframework.web,org.springframework.transaction,org.springframework.jdbc,org.springframework.orm],[org.slf4j.api,ch.qos.logback.slf4j,ch.qos.logback.classic]].



No exceptions, no errors, just this after the zero tests. I am at a total loss here, Any help would be gratefully received.

Thanks!

Matt