[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
RE: [platform-swt-dev] Missing borders for SWT apps since move toEclipse 3.2 from 3.1


https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=150024

The above bug is probably the same problem, but I've attached a very minimal test case (SWT snippet) that demonstrates the problem.  Happy debugging.

-Randy



"Jennifer Li (heli2)" <heli2@xxxxxxxxx>
Sent by: platform-swt-dev-bounces@xxxxxxxxxxx

07/11/2006 09:13 PM

Please respond to
"Eclipse Platform SWT component developers list." <platform-swt-dev@xxxxxxxxxxx>

To
"Eclipse Platform SWT component developers list." <platform-swt-dev@xxxxxxxxxxx>
cc
Subject
RE: [platform-swt-dev] Missing borders for SWT apps since move        toEclipse 3.2 from 3.1





Dave,

It is exactly what I am looking for. And it does help a lot.
Thank you so much.

Best Regards,
Jennifer

-----Original Message-----
From: platform-swt-dev-bounces@xxxxxxxxxxx
[mailto:platform-swt-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of David J. Orme
Sent: Tuesday, July 11, 2006 6:04 PM
To: Eclipse Platform SWT component developers list.
Subject: Re: [platform-swt-dev] Missing borders for SWT apps since move
toEclipse 3.2 from 3.1

Jennifer Li (heli2) wrote:
> Hello,
>  
> I have encountered a GUI defect since I moved my self-developed
> Eclipse plugins from Eclipse 3.1/3.0 to 3.2. Borders on some views
> missing. I've checked the widget margins and possible overlapping, no
> problem. No clue so far. Any ideas?
>  
> Thanks for your time and help.
>
Is it possible that you're seeing this:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=145662

?


Best regards,

Dave Orme

_______________________________________________
platform-swt-dev mailing list
platform-swt-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/platform-swt-dev
_______________________________________________
platform-swt-dev mailing list
platform-swt-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/platform-swt-dev