[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [pdt-dev] Rebuild doesn't work

Hi Roy,

I can't seem find to find anything amiss there. I updated everything as well, with no effect. I see the status bar message "Creating php model" and "Build workspace" for a few minor moments, but nothing seems to happen.

Anyhow, please be so kind to redirect me to the proper newsgroups / mailing list to get me off your back ;-)


Gerard / drm

Roy Ganor wrote:


First of all just a clarification on the pdt-dev mailing list - basically it should support the PDT developers on their work, there is a useful newsgroup that meant to have such question & answers pool.

Regarding your question, it seems that something with your PDT pre-requirements is missing (WTP, GEF, JEM, EMF), please refer to your eclipse product configurations (Menu-> Help -> Software Updates -> Manage Configuration) to see the problem.

It should be seen like this:



-----Original Message-----
From: pdt-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:pdt-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of drm
Sent: Tuesday, May 15, 2007 9:33 AM
To: PDT Developers
Subject: [pdt-dev] Rebuild doesn't work

Hi all,

I have been using PDT for a pretty while now, and i recently installed

the latest stable build at work (i had the latest version at home), but

somehow none of the code-insight functions work; no outline, no

tooltips, no autocompletion, etc, etc.

I installed it in a separate folder than the previous version i had

installed (eclipse 3.1 / phpeclipse) and i created a new workspace. To

be exact; i moved (not copied) eclipse 3.1 to a folder eclipse-backup

and installed 3.2 / pdt in the eclipse folder again so i wouldn't have

to change any shortcuts or whatever. I have no extra plugins installed.

I should also mention that i tested this in projects i imported from the

previous version of eclipse i had running.

Anyone any idea where i can look to fix this?



pdt-dev mailing list




pdt-dev mailing list