[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Problems installing through org.eclipse.equinox.p2.director on commandline (Kepler SR1)

Another interesting observation, when my destination is Kepler SR1 it
does *not* work when the destination is a Kepler SR0 it works!

The director eclipse is always the same (Kepler SR1)

Tom

On 10.01.14 16:28, Tom Schindl wrote:
> Hi,
> 
> I'm having a problem with p2 director when invoked on the command line
> (see the lines I'm running at) because it is not appropriately updating
> the config.ini setting osgi.framework.extensions= to the correct value.
> 
> The update-site contains an OSGi-Fragment
> (org.eclipse.fx.osgi_0.9.0....) which has Adaptor Hooks. The strange
> thing is then when starting the IDE and installing the same through
> Install UI the config.ini is updated appropriately!
> 
> Anybody an idea what could cause this?
> 
> Tom
> 
>>
>> eclipse_runner/Eclipse.app/Contents/MacOS/eclipse \
>>  -vm /Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.8.0.jdk/Contents/Home/bin/java \
>>  -nosplash \
>>  -application org.eclipse.equinox.p2.director \
>>  -consoleLog \
>>  -profileProperties org.eclipse.update.install.features=true \
>>  -profile SDKProfile \
>>  -installIU "org.eclipse.fx.ide.all.kepler.feature.feature.group,org.eclipse.emf.sdk.feature.group" \
>>  -destination /Users/tomschindl/Downloads/eclipse/ \
>>  -repository "http://download.eclipse.org/efxclipse/updates-nightly/site,http://download.eclipse.org/releases/kepler,http://download.eclipse.org/modeling/tmf/xtext/updates/composite/releases/";
> 
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>