[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Installing a Eclipse based product

I have a few more questions (just to check whether my observations are in the right direction):
 - Executable file that your installation lacks are packed in the binary com.seeburger.devstudio.product.rootfiles.win32.win32.x86, right?
 - Could you check the value of the 'org.eclipse.equinox.p2.installFolder' property in your oldest p2 profile? (I'm curious if the values differ between the oldest and the newest profile)


-----Original Message-----
From: p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Boian Tomov
Sent: mercredi 20 juillet 2011 12:37
To: P2 developer discussions
Subject: Re: [p2-dev] Installing a Eclipse based product

Here are the content.xml and the p2 profile.

Thanks in advantage,
Boian
> Could you please attach the content.xml of your generated repository and the last p2 profile of your installation?
> You can find the profile under:
>   <location of the new created product>/p2/org.eclipse.equinox.p2.engine/profileRegistry/MyEclipseProduct/<the most recently created file>
>
> Thanks,
> Katya
>
> -----Original Message-----
> From: p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Boian Tomov
> Sent: mercredi 20 juillet 2011 11:00
> To: P2 developer discussions
> Subject: Re: [p2-dev] Installing a Eclipse based product
>
> So, i have changed the productID to myProduct.feature.feature.group and
> the installation works fine, but without any executables. Run the p2
> director with productID: myProduct.product copy the binaries to the
> destination folder, and i can start my product. But the problem now is
> that my product is not p2 enabled and when i copy additional plugins to
> the dropins folder, my product couldn't find it.
>    
>> The links don't seem to refer to anything related to creating installs.
>> Could you please double check?
>>
>> On 2011-07-19, at 11:16 AM, Boian Tomov wrote:
>>
>>
>>      
>>> Hi,
>>>
>>> i'm try to migrate my current eclipse product from ganymede (3.4) to Indigo.
>>> The problem is, when i run the p2 installer (described in http://help.eclipse.org/indigo/index.jsp?topic=%2Forg.eclipse.jdt.doc.isv%2Fguide%2Fjdt_apt_building_with_apt.htm - Installing a complete product ),
>>> the p2 director ends very short successfully and the result folder contains only the p2 folder, the plugins folder and artifacts.xml.
>>> I shorter look in the result, showed that the product executable file, the features folder are missing.
>>> The installation repository contains all needed plugins and features, and was build such in the documentation (http://help.eclipse.org/indigo/index.jsp?topic=%2Forg.eclipse.jdt.doc.isv%2Fguide%2Fjdt_apt_building_with_apt.htm)
>>>
>>> The same scenario has worked fine in Ganymede, but no more in indigo. Maybe i miss some steps?
>>> Thank you in advantage.
>>>
>>> Regards,
>>> Boian
>>> _______________________________________________
>>> p2-dev mailing list
>>> p2-dev@xxxxxxxxxxx
>>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>>>
>>>        
>> _______________________________________________
>> p2-dev mailing list
>> p2-dev@xxxxxxxxxxx
>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>>
>>
>>
>>      
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>
>
>