[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Product Export with/without repository - osgi.bundles different

Yes this is a bug. See https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304338

Try this weeks I-Build.

Tom



Inactive hide details for Michael Mangeng ---04/02/2010 05:17:57 AM---Hi all!Michael Mangeng ---04/02/2010 05:17:57 AM---Hi all!


From:

Michael Mangeng <michael.mangeng@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

To:

p2-dev@xxxxxxxxxxx

Date:

04/02/2010 05:17 AM

Subject:

[p2-dev] Product Export with/without repository - osgi.bundles different




Hi all!

I'm not quite sure whether its a bug or not:

If i do a product export from within eclipse and check the "Generate metadata repository" flag, i get in config.ini:

osgi.bundles=reference\:file\:org.eclipse.equinox.ds_1.2.0.v20100301.jar@1\:start,reference\:file\:org.eclipse.equinox.simpleconfigurator_1.0.200.v20100304.jar@1\:start

If i export without the metadata, i get:

osgi.bundles=org.eclipse.equinox.simpleconfigurator@1:start

...which is what i desire :-)

(In fact - launching the product WITH the Generate metadata repository" flag produces a broken install because "org.eclipse.equinox.ds" cannot be resolved (missing contraint: package: org.eclipse.equinox.internal.util))

I'm using M6 release of helios.

greetings,
Michael

_______________________________________________
p2-dev mailing list
p2-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev


GIF image

GIF image