[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Why Mail RCP cloud P2 demo self update failed?

The plugin in the about box shows 1.0.0.
I don't understand your question "do you have any repository enabled
in the application?".

I didn't see any menu or button I can add a new p2 site into mail demo
application. I assume
if I install the mail demo from a p2 site, that p2 site should be
automatically enabled in that demo.
Is my understanding right?

Thanks,
Sam.

On Mon, May 18, 2009 at 9:03 PM, Pascal Rapicault
<Pascal_Rapicault@xxxxxxxxxx> wrote:
> Before looking for updates, verify that you do have installed the 1.0.0
> version by checking in the about dialog.
> Also, do you have any repository enabled in the application?
>
> sam zhou ---05/15/2009 01:17:47 PM---I am trying to study the Mail RCP cloud
> example in P2. But I failed to
>
>
> From:
> sam zhou <zhou3r@xxxxxxxxx>
> To:
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> Date:
> 05/15/2009 01:17 PM
> Subject:
> [p2-dev] Why Mail RCP cloud P2 demo self update failed?
> ________________________________
>
>
> I am trying to study the Mail RCP cloud example in P2. But I failed to
> P2 self update
> the mail demo. Could somebody tell me how to config mail demo so it
> knows there is a new version in repository?
>
> Here is what I did:
>
> 1. Checkout p2 source codes and p2 example source codes, build and export
> fine.
>
> 2. Export cloud.product into /tmp/repo, The p2 repository is created
> under /tmp/repo/repository
>
> 3. Changed the version of cloud.product to 1.0.1, Changed the version of
> plugin
> org.eclipse.equinox.p2.examples.rcp.cloud to 1.0.1
> Re-export cloud.product into /tmp/repo
>
> Now the p2 repository /tmp/repo/repository contains both 1.0.0 and
> 1.0.1 of mail rcp cloud product.
>
> 4. I use the following script to install 1.0.0 of the mail rcp cloud
> successfully.
>
> <exec executable="java" failonerror="false" dir="${rt.dir}"
> timeout="900000">
> <arg line="-Declipse.p2.data.area=d:\tmp\p2maildemo\eclipse/p2" />
> <arg line="-Xdebug" />
> <arg line="-jar org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.N20090318-2000.jar" />
> <arg line="-application org.eclipse.equinox.p2.director.app.application" />
> <arg line="-nosplash" />
> <arg line="--launcher.suppressErrors" />
> <arg line="-consoleLog" />
> <arg line="-flavor tooling" />
> <arg line="-installIU org.eclipse.equinox.p2.examples.rcp.cloud.product" />
> <arg line="-version 1.0.0.qualifier"/>
> <arg line="-p2.os win32" />
> <arg line="-p2.ws win32" />
> <arg line="-p2.arch x86" />
> <arg line="-roaming" />
> <arg line="-profile p2maildemo" />
> <arg line="-profileProperties org.eclipse.update.install.features=true" />
> <arg line="-metadataRepository http://localhost:8080/p2maildemo"; />
> <arg line="-artifactRepository http://localhost:8080/p2maildemo
> " />
> <arg line="-destination d:\tmp\p2maildemo\eclipse" />
> <arg line="-bundlepool d:\tmp\p2maildemo\eclipse" />
> </exec>
>
> 5. Launch mail demo, everything looks fine, except when I click 'Check
> for Update', it says 'nothing to update'.
> I also tried to modify p2.inf and copy that file into META-INF. I got
> the same result 'nothing to update'.
>
> Thanks a lot.
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>
>
>
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>
>