[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Publisher regression

Hi Ian,
I think I found the problem. Please review https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=274193

Thanks,
- thomas

Ian Bull wrote:
This could be a problem in how we match out CU advice.  What publisher actions / application are you running? (FeaturesAndBundles)?

Take a look around: ConfigCUsAction where we query for advice (info.getAdvice).

cheers,
ian

On Tue, Apr 28, 2009 at 8:47 AM, Thomas Hallgren <thomas@xxxxxxx> wrote:
I'm using the publisher internally in Buckminster. It worked fine until my last update of the IDE. Now, when I publish more then one product into the same repository, they all get the same settings for the 'configure' instruction in the touchPointData in the CU's. I.e. I get:

<instruction key='configure'>
  setProgramProperty(propName:eclipse.application, propValue:org.eclipse.equinox.p2.director.app.application);setProgramProperty(propName:eclipse.product, propValue:org.eclipse.equinox.p2.director.app.product);
</instruction>

on everything but I really should have:

<instruction key='configure'>
  setProgramProperty(propName:eclipse.application, propValue:org.eclipse.buckminster.cmdline.application);setProgramProperty(propName:eclipse.product, propValue:org.eclipse.buckminster.cmdline.product);
</instruction>

on the CU's related to the buckminster.cmdline product. Any idea why this is or where I should start looking?

Regards,
Thomas Hallgren

_______________________________________________
p2-dev mailing list
p2-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev



--
R. Ian Bull | EclipseSource Victoria | +1 250 477 7484
http://eclipsesource.com | http://twitter.com/eclipsesource

_______________________________________________ p2-dev mailing list p2-dev@xxxxxxxxxxx https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev