[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [p2-dev] Using one agent to install a different product

Hi Ian,

This is exactly what I have been doing, and it mostly works fine.  The
3.4.x repos don't appear have any metadata problems.

There was one persistent error I was getting on an IU I created (via
the metadata generator) that refered to PyDev in its feature.xml file.
 It complained about not finding a swt 3.5.0 library.  I was able to
get rid of this problem by specifying a specific version range for
Pydev in my feature.xml.  I have referred to other IUs without
specifying version numbers, and I haven't yet tracked down what in the
Pydev repository is causing the problem.  But the 3.5.0 errors seem
not to be indicative of the actual problem.

--Terry Parker

On Tue, Mar 3, 2009 at 4:50 PM, Ian Bull <irbull@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> Hi everyone,
> I was wondering if this is an acceptable use of the director.
> 1. D/L eclipse 3.5 (Say M5)
> 2. Create a 3.4.1 repo
> Use the director in eclipse 3.5 (./eclipse -application ..director.. ) and
> point it to my eclipse 3.4.1 install and install something.
> I realize that metadata may not be compatible, but that it not the problem
> I'm experiencing.  Essentially, when I do this, I get a bunch of errors
> around IUs with version numbers like 3.5.0 (200902..).  So even though I
> pointed it at a 3.4.1 repo (and pointed my p2 data area to a clean dir),
> bundles from 3.5 are being found (and provisioned).
> Can I use the director in 3.5 (M5) without using the bundles / IUs there?
> Is this a bug, or just a lack of understanding on my part?
> cheers,
> Ian
>
> --
> R. Ian Bull | EclipseSource Victoria | +1 250 477 7484
> http://eclipsesource.com | http://twitter.com/eclipsesource
>
> _______________________________________________
> p2-dev mailing list
> p2-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev
>
>