[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
RE: [p2-dev] qualifier in product not translated

Hei Pascal :)
Done, here it is:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=246060
HTH,
Ciao, hh 

-----Original Message-----
From: p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Pascal Rapicault
Sent: Wednesday, September 03, 2008 3:38 AM
To: P2 developer discussions
Cc: P2 developer discussions; p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx
Subject: RE: [p2-dev] qualifier in product not translated

Hi Helmut, 

I can't seem to find it either. Please open a bug against PDE Build.

PaScaL

Inactive hide details for "Haigermoser, Helmut" ---21/08/2008 03:54:50
AM---Thanks Pascal! :)"Haigermoser, Helmut" ---21/08/2008 03:54:50
AM---Thanks Pascal! :)



From:	
"Haigermoser, Helmut" <Helmut.Haigermoser@xxxxxxxxxxxxx>	

To:	
"P2 developer discussions" <p2-dev@xxxxxxxxxxx>	

Date:	
21/08/2008 03:54 AM	

Subject:	
RE: [p2-dev] qualifier in product not translated	
________________________________




Thanks Pascal! :)
A quick bz-search did not reveal the mentioned bug, can you send me the
number of the bugzilla so that I can subscribe and maybe vote for it
please?
TIA,
Ciao, hh

________________________________

From: p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:p2-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Pascal Rapicault
Sent: Wednesday, August 20, 2008 8:05 PM
To: P2 developer discussions
Subject: Re: [p2-dev] qualifier in product not translated



This is a well-known problem. I have opened a bug report to that effect
a few weeks back.

Inactive hide details for "Haigermoser, Helmut" ---19/08/2008 11:06:00
AM---Ciao Guys :)"Haigermoser, Helmut" ---19/08/2008 11:06:00 AM---Ciao
Guys :)



From:  
"Haigermoser, Helmut" <Helmut.Haigermoser@xxxxxxxxxxxxx> 

To:  
"P2 developer discussions" <p2-dev@xxxxxxxxxxx> 

Date:  
19/08/2008 11:06 AM 

Subject:  
[p2-dev] qualifier in product not translated
________________________________




Ciao Guys :)
Would you be able to help me with the following problem please?
The overall issue I'm having is a failing update-ProvisioningPlan. The
workaround I'm using right now seems to prove my theory below, but I'd
like you guys to confirm before I create a bugzilla.

Using 3.4 I'm exporting a product into a p2 repository, using qualifiers
in the bundle versions to generate more recent versions whenever a build
is finished. Now, when trying to update myself during the initial run of
my product the Query looking for updates does find them correctly but
the ProvisioningPlan never returns "isOK". Looking at content.xml I
found out that the group, generated from the product, has the version
"1.0.0" just like my product-definition indicates. The inclusion rules
of that group are very strict so that updates are only possible for the
entire group, which is fine in this scenario so I went ahead and changed
the version of the product to '1.0.0.qualifier'. However, looking at the
repository the qualifier never got translated and was put as-is into
content.xml. 

Long story short, my release-script replaces "qualifier" with a real
qualifier now and things start to work...
There is two solutions I can see here:
- Change the group definitions to have a wider VersionRange so that
individual plug-ins may be updated or
- Allow for qualifiers in the product version to support updating the
product along with the changed bundle.

Maybe I'm not seeing the obvious solution here, please advise !:)
TIA,
Ciao, hh
_______________________________________________
p2-dev mailing list
p2-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev




_______________________________________________
p2-dev mailing list
p2-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/p2-dev