[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [nebula-dev] Build

Hi Mickael,

Many thanks for your help!

I think I have resolved the problem (in local build works except at end

----------------------------
[INFO] Command line:
    cmd.exe /X /C ""C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" -Dosgi.noShutdown=false -Dosgi.os=win32 -Dosgi.ws=win32 -Dosgi.arch=x86 "-javaagent:C:\Documents and Settings\azerr\.m2\repository\org\jacoco\org.jacoco.agent\0.5.3.201107060350\org.jacoco.agent-0.5.3.201107060350-runtime.jar=destfile=D:\_Projets\Personal\git\git\org.eclipse.nebula\widgets\cwt\target\jacoco.exec,append=true,includes=*.nebula.*" -Xmx512m -Djava.awt.headless=true     -jar "C:\Documents and Settings\azerr\.m2\repository\p2\osgi\bundle\org.eclipse.equinox.launcher\1.2.0.v20110502\org.eclipse.equinox.launcher-1.2.0.v20110502.jar" -data D:\_Projets\Personal\git\git\org.eclipse.nebula\widgets\cwt\org.eclipse.nebula.cwt.tests\target\work\data -dev file:/D:/_Projets/Personal/git/git/org.eclipse.nebula/widgets/cwt/org.eclipse.nebula.cwt.tests/target/dev.properties -install D:\_Projets\Personal\git\git\org.eclipse.nebula\widgets\cwt\org.eclipse.nebula.cwt.tests\target\work -configuration D:\_Projets\Personal\git\git\org.eclipse.nebula\widgets\cwt\org.eclipse.nebula.cwt.tests\target\work\configuration -application org.eclipse.tycho.surefire.osgibooter.uitest -testproperties D:\_Projets\Personal\git\git\org.eclipse.nebula\widgets\cwt\org.eclipse.nebula.cwt.tests\target\surefire.properties"
----------------------------

I have

-------------------------------------------------------
 T E S T S
-------------------------------------------------------
Running org.eclipse.nebula.cwt.test.VTestCase
Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0 sec <<< FAILURE!
warning(junit.framework.TestSuite$1)  Time elapsed: 0 sec  <<< FAILURE!
junit.framework.AssertionFailedError: No tests found in org.eclipse.nebula.cwt.test.VTestCase
    at junit.framework.Assert.fail(Assert.java:47)
-------------------------------------------------------

To fix the problem I have added this line in the build.propertis of pagination+picture projetc :

-------------------------------------------------------
jars.extra.classpath = platform:/plugin/org.eclipse.swt,platform:/plugin/org.eclipse.ui.forms
-------------------------------------------------------

In local, I can build and install pagination+picture project. Hope it will be OK for the real build.

Many thanks again for your great help!

Regards Angelo

Le 17 février 2012 11:46, Mickael Istria <mistria@xxxxxxxxxx> a écrit :
On 02/17/2012 11:34 AM, Angelo zerr wrote:
Hi Mickael,

Thank's for your information.
I have tested in local and I have the same problem.

I suppose that it's optionnal required bundle which is the problem :
That's most probably this.
Tycho 0.13 ignores optional depdendencies. So you have to tell Tycho to add dependencies to resolve packages. It is already the case in some other Nebula bundles where we had to add stuff (jars.extra.classpath) to the build.properties: http://git.eclipse.org/c/nebula/org.eclipse.nebula.git/tree/widgets/gallery/org.eclipse.nebula.widgets.gallery/build.properties
Tycho 0.14 adds this optional dependencies by default, making this jars.extra.classpath trick useless. You should give a try setting tycho-version to 0.14.0 in releng/org.eclipse.nebula.nebula-parent/pom.xml. If everything goes fine with it, then you should commit this improvement.

Regards,

--
Mickael Istria
Eclipse developer at JBoss, by RedHat
My blog - My Tweets

_______________________________________________
nebula-dev mailing list
nebula-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/nebula-dev