[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [m2e-users] Error with EAR in RAD/m2e

try to compare the deployed EAR with the one generated with maven


On Wed, Aug 28, 2013 at 10:12 AM, Sander Verhagen <verhagen@xxxxxxxxxx> wrote:
Hi group,


I've been at this before, but still struggling. I'm importing Maven EAR projects in RAD 8.5.1, they're error free (Problems view) and worked before (pre-Maven). I drag them to server in the Servers view, they're started, give the following error:

[8/28/13 0:57:06:078 PDT] 00000016 AbstractEJBRu E Â WSVR0068E: Attempt to start EnterpriseBean MYCOMPANY_EAR#MYCOMPANY_UDHIERARCHY_EJB.jar#UDHierarchy failed with exception: java.lang.NoClassDefFoundError: com.mycompany.create.exceptions.DuplicateKeyException

This DuplicateKeyException is in a project MYCOMPANY_EXCEPTIONS which is a runtime dependency of some EJB's that are dependencies of my EAR (such as MYCOMPANY_UDHIERARCHY_EJB). MYCOMPANY_EXCEPTIONS.jar is in fact packed in to MYCOMPANY_EAR.ear and listed in the MANIFEST.MF (when built with Maven on the command-line). It is also referenced in org.eclipse.wst.common.component:

<dependent-module archiveName="MYCOMPANY_EXCEPTIONS.jar" deploy-path="/" handle="module:/resource/MYCOMPANY_EXCEPTIONS/MYCOMPANY_EXCEPTIONS">
<dependency-type>uses</dependency-type>
</dependent-module>

Following are some POM configurations:
build:
<finalName>${project.artifactId}</finalName>
EAR plugin:
<fileNameMapping>no-version</fileNameMapping>
<generateApplicationXml>true</generateApplicationXml>
<modules>
  <ejbModule>
  <groupId>...</groupId>
  <artifactId>MYCOMPANY_UDHIERARCHY_EJB</artifactId>
  <moduleId>EjbModule_1039818166884</moduleId>
  </ejbModule>

Just let me know if there's other details you want to see.
Your help once again much appreciated!!!


Sander Verhagen
[ Verhagen@xxxxxxxxxx ]
_______________________________________________
m2e-users mailing list
m2e-users@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/m2e-users



--
"Have you tried turning it off and on again" - The IT Crowd