[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [m2e-users] Project configuration is not up-to-date with pom.xml

Try deleting your eclipse .settings/, .project and .classpath before importing as Maven projects.Â
Also, showing a stacktrace of the error you get might be helpful.


On Mon, Aug 26, 2013 at 3:37 PM, Jarlath Reidy <jarlathreidy@xxxxxxxxx> wrote:
HiÂThorbjÃrn. Does that mean that if I use Maven from the command line I can ignore this?Â

I am running WebLogic server and have Oracle Enterprise for Eclipse installed from the marketplace.


On Mon, Aug 26, 2013 at 2:22 PM, ThorbjÃrn Ravn Andersen <thunderaxiom@xxxxxxxxxxx> wrote:

This is m2e that has become confused. This is irrelevant to command line maven runs.

Â

Would âwls.ejbâ be caused by your Eclipse having any weblogic tools installed or is there another cause?

Â

Â

Â

From: m2e-users-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:m2e-users-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Jarlath Reidy
Sent: 26. august 2013 13:42
To: m2e-users@xxxxxxxxxxx
Subject: [m2e-users] Project configuration is not up-to-date with pom.xml

Â

I have errors with my Maven projects which I've just checked out from SVN (as Maven projects). I have the error:

Â

  "Project configuration is not up-to-date with pom.xml. Run Maven->Update Project or use Quick Fix."

Â

But the quick fix doesn't actually work - it suggests running Maven->Update Project which yields another error:

Â

  An internal error occurred during: "Updating Maven Project". Version null of project facet wls.ejb does not exist.

Â

Surprisingly, maven does build with "success". Can anyone enlighten me as to what the cause of this issue is and it's possible resolution?

Â

Thanks & regards,

Jarlath


_______________________________________________
m2e-users mailing list
m2e-users@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/m2e-users



_______________________________________________
m2e-users mailing list
m2e-users@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/m2e-users




--
"Have you tried turning it off and on again" - The IT Crowd