[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] Eclipse 3.7M2a problem Do I need to do configuration to get dropins folder to work?

See https://bugs.eclipse.org/227547


Inactive hide details for "Yousouf, Shenol" ---2010/11/03 04:06:17 AM---Hi, As far as I know, bundles are not installed automat"Yousouf, Shenol" ---2010/11/03 04:06:17 AM---Hi, As far as I know, bundles are not installed automatically from the dropins folder. The folder is


From:

"Yousouf, Shenol" <s.yousouf@xxxxxxx>

To:

Equinox development mailing list <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>

Date:

2010/11/03 04:06 AM

Subject:

Re: [equinox-dev] Eclipse 3.7M2a problem Do I need to do configuration to get dropins folder to work?

Sent by:

equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx




Hi,

As far as I know, bundles are not installed automatically from the dropins folder. The folder is scanned on start of bundle org.eclipse.equinox.p2.reconciler.dropins, which usually happens with the start of Eclipse. So either you can restart the IDE for changes to take effect or open the OSGi console and restart the bundle manually.

Best regards,
Shenol Yousouf
SAP Labs Bulgaria

From: equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Richard Catlin
Sent:
Wednesday, November 03, 2010 12:28 AM
To:
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
Subject:
Re: [equinox-dev] Eclipse 3.7M2a problem Do I need to do configuration to get dropins folder to work?

I am using Eclipse eclipse-SDK-3.7M2a-macosx-cocoa-x86_64 for the Mac.

When Eclipse is running, I put a plugin in the "dropins" folder. The running OSGI system does not scan that directory, which I thought it was supposed to by default.

Do I need to do some configuration?

Richard_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev


GIF image

GIF image