[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] Equinox - Autostart

Hi Alexandre

The org.eclipse.update.configurator only installs the bundles in your "plugins" folder. It will not mark the bundles to be persistently activated. For something as simple as installing a bunch of bundles from a directory and starting them I would recommend you write a very small bundle to replace org.eclipse.update.configurator which reads the contents of a folder and installs all the bundles in it and marks them for start. Felix has something like this at http://felix.apache.org/site/apache-felix-file-install.html. The p2 team has the org.eclipse.equinox.p2.directorywatcher bundle but I don't think it can easily be separated from the rest of the p2 bundles.

Tom



Inactive hide details for "VANBELLE ALEXANDRE" ---03/27/2009 11:19:01 AM---Hello, Itâs my first message on this mailing list s"VANBELLE ALEXANDRE" ---03/27/2009 11:19:01 AM---Hello, Itâs my first message on this mailing list so, I hope that I respect the rules. I have made some researches but I donâ


From:

"VANBELLE ALEXANDRE" <Alexandre.Vanbelle@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

To:

<equinox-dev@xxxxxxxxxxx>

Date:

03/27/2009 11:19 AM

Subject:

[equinox-dev] Equinox - Autostart




Hello,

Itâs my first message on this mailing list so, I hope that I respect the rules. I have made some researches but I donât find the solution I try to get.

Previously, I developed Eclipse plug-ins and I really appreciate OSGi mechanism used in Eclipse.

On a new project, I have chosen Equinox to create an application from scratch. I have many bundles and some of them register their services in their Activator.start method. Everything works great in the Eclipse IDE (the launcher uses the property Default Auto-Start=true).

Currently, I try to get my application working on command-line. I have followed the quickstart (http://www.eclipse.org/equinox/documents/quickstart.php) and I have chosen the solution using the bundles: org.eclipse.osgi, org.eclipse.equinox.common and org.eclipse.update.configurator. So, my own bundles are in the âpluginsâ folder. My problem is : when I launch the OSGi framework, they are not started. Can somebody give me an hint on how to set the âDefault Auto-Startâ to true? They are still in a âLazyâ status. :-(

Thank you for your help.

Alexandre_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev

GIF image

GIF image