[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
RE: [equinox-dev] equinox standalone problem

Greetings Karl,

When you supply a port for the console (osgi.console=####), or allow it
to use the default one with the -console switch, OSGi has something
other than the framework to start and run.  What you need is an OSGi
"application" which becomes the job for which OSGi was started.  The
Corona subproject has actually done this and provides an extension
mechanism for you to add your own.

Have a look here: http://wiki.eclipse.org/Corona/GettingStarted/Platform
and here: http://www.eclipse.org/corona/.  Eventually, you'll want to
use the new runtime project.

Regards,

Michael Murphree
Michael.murphree@xxxxxxxxxxxxx



The contents of this e-mail are intended for the named addressee only. It contains information that may be confidential. Unless you are the named addressee or an authorized designee, you may not copy or use it, or disclose it to anyone else. If you received it in error please notify us immediately and then destroy it.

From: equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx
[mailto:equinox-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Karl Pauls
Sent: Tuesday, March 11, 2008 5:04 PM
To: equinox-dev@xxxxxxxxxxx
Subject: [equinox-dev] equinox standalone problem

Hi,

I have a problem running equinox standalone. Basically, what I am
trying to do is to run equinox without a console. The set-up is as
follows:

equinox/
  configuration/
     config.ini
  plugins/
     <equinox jars>

> ../configuration/config.ini
osgi.bundles=<a set of bundles that use their own none daemon threads>
eclipse.ignoreApp=true
osgi.noShutdown=true

> java -jar org.eclipse.equinox.launcher_1.0.100.v20080303.jar -noExit

The above set-up does shutdown unexpectedly after a couple of seconds
(~ 30) on the first startup and immediately on subsequent ones.

I tried with all sorts of versions of equinox (including 3.3.2 3.4.M4
nightly, integration) and any combination of -Dosgi.noShutdown=true
config.ini/osgi.noShutdown=true and -noExit but to no avail. If I use
-console everything works fine.

Help would be much appreciated.

regards,

Karl

-- 
Karl Pauls
karlpauls@xxxxxxxxx
_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev