[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] [prov] p2 provisioned eclipse missing companion library

John and I have been doing that since M3 (some hickups of course occured)
and that worked and I confirm that yesterday's build works as well.
However we are deploying a 3.4 eclipse and not a 3.3.
Normally when p2 installs the SDK, a -startup and -launcher.library
arguments are being set to point ot the jar.

You say: In our eclipse.ini file we drop down next to the exe,
Do you actually drop the ini file? If so this is the pb. The ini files are
no longer file that you lay down. Instead they result from the installation
of some IUs (for example, see the toolingorg.eclipse.equinox.launcher IU)

HTH,

PaScaL


|------------>
| From:      |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |Timothy Webb <tim@xxxxxxxxxx>                                                                                                                     |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| To:        |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |Equinox development mailing list <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>                                                                                        |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Date:      |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |01/31/2008 03:47 PM                                                                                                                               |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Subject:   |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |[equinox-dev] [prov] p2 provisioned eclipse missing companion     library                                                                         |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|





Are others having success using p2 to provision an Eclipse where the
cache directory is not collocated with the eclipse exe?

I'm running into an issue where despite having what appears to be the
right set of software downloaded in the cache, configured in the
platform.xml / config.ini, etc., each time I try to run the
eclipse.exe, I receive "The eclipse executable launcher was unable to
locate its companion launcher jar."  In looking through the C code for
the launcher, it looks like Eclipse is designed to search for the
companion library in the plugins area, located near the exe, or by
specifying --launcher.library on the command line.  In our eclipse.ini
file we drop down next to the exe, I don't see a --launcher.library
argument configured.  Is this something that should be setup by
default in the normal touchpoints?  Or, is there a branch of the
Eclipse.exe that is designed to work better with p2-style deployments?

Thanks,
Tim
_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev