[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] Configuration Admin bug

Title: Re: [equinox-dev] Configuration Admin bug

Yes, the problem still seems to be there in that version.

-Don


On 12/6/07 1:05 PM, "Thomas Watson" <tjwatson@xxxxxxxxxx> wrote:

This has already been fixed in the latest version of CM.  Can you try the latest build at

http://download.eclipse.org/eclipse/equinox/drops/I20071204-1547/download.php?dropFile=org.eclipse.equinox.cm_1.0.0.v20071203.jar

Tom



"Laidlaw, Don" ---12/06/2007 11:32:36 AM---In org.eclipse.equinox.cm.internal.ConfigurationAdminFactory at line 812.


From:
"Laidlaw, Don" <don.laidlaw@xxxxxxxxx>

To:
Equinox development mailing list <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>

Date:
12/06/2007 11:32 AM

Subject:
[equinox-dev] Configuration Admin bug





In org.eclipse.equinox.cm.internal.ConfigurationAdminFactory at line 812.

The line:
 if (!config.getBundleLocation().equals(bundle.getLocation()))

The config.getBundleLocation() can sometimes return null. This is especially true in a new factory configuration created by an admin bundle with a null location. So in this case it will throw NPE.

The workaround is to always provide a location, but this is not required by the spec, and in fact you may want to create the configuration before the bundle is installed.

Don Laidlaw | Sr. Research Engineer |
Infor | office: 905-305-7307 | mobile: 416-543-1085 | don.laidlaw@xxxxxxxxx
_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev



_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev


Don Laidlaw | Sr. Research Engineer | Infor | office: 905-305-7307 | mobile: 416-543-1085 | don.laidlaw@xxxxxxxxx