[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [equinox-dev] Configuration Admin bug

This has already been fixed in the latest version of CM. Can you try the latest build at

http://download.eclipse.org/eclipse/equinox/drops/I20071204-1547/download.php?dropFile=org.eclipse.equinox.cm_1.0.0.v20071203.jar

Tom



Inactive hide details for "Laidlaw, Don" ---12/06/2007 11:32:36 AM---In org.eclipse.equinox.cm.internal.ConfigurationAdminFacto"Laidlaw, Don" ---12/06/2007 11:32:36 AM---In org.eclipse.equinox.cm.internal.ConfigurationAdminFactory at line 812.


From:

"Laidlaw, Don" <don.laidlaw@xxxxxxxxx>

To:

Equinox development mailing list <equinox-dev@xxxxxxxxxxx>

Date:

12/06/2007 11:32 AM

Subject:

[equinox-dev] Configuration Admin bug





In org.eclipse.equinox.cm.internal.ConfigurationAdminFactory at line 812.

The line:
if (!config.getBundleLocation().equals(bundle.getLocation()))

The config.getBundleLocation() can sometimes return null. This is especially true in a new factory configuration created by an admin bundle with a null location. So in this case it will throw NPE.

The workaround is to always provide a location, but this is not required by the spec, and in fact you may want to create the configuration before the bundle is installed.

Don Laidlaw | Sr. Research Engineer |
Infor | office: 905-305-7307 | mobile: 416-543-1085 | don.laidlaw@xxxxxxxxx
_______________________________________________
equinox-dev mailing list
equinox-dev@xxxxxxxxxxx
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/equinox-dev

GIF image

GIF image