[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [egit-dev] urgent help needed :(

Found it!!

The Problem is, that (seemingly) the update site building from within eclipse starts "something" (i don't know who is the boo-man), that takes into account the LANG setting in the environment (which was "C", since (obviously) a recent system update changed that). Previously it was en_US.utf8. setting it back to this value /before starting eclipse/ helps. building a fresh update site from there produces plugins that always work (hopefully ;)).

phew - this took a few hours now :/

Thanks all for helping!
Markus

On 04/03/12 15:25, Markus Duft wrote:
> On 04/03/12 15:22, Matthias Sohn wrote:
>> 2012/4/3 Markus Duft <markus.duft@xxxxxxxxxx <mailto:markus.duft@xxxxxxxxxx>>
> [snip]
> 
>>     > is this a different one than org.eclipse.egit-updatesite ?
>>
>>     yes, i cannot use this as it doesn't work from within the IDE:
>>
>>
>> and why can't you run the maven build to create your internal p2 repo ?
>> If you want that you can start it from Eclipse using m2e
> 
> simply because i don't have any experience with maven - with plain update sites in turn i do have experience ;) maybe it's time to learn some.
> 
> i looked a little more, and i can - for example - start a debuggable eclipse from within my egit/jgit workspace with the arrow chars in place, but i cannot start the same workspace with the binary distribution... hmmm... so probably you're right, and it is related to update site building.... but why did this work then a hundred times before..?
> 
> thanks for the help!
> 
> Markus
> 
>>
>> -- 
>> Matthias
> _______________________________________________
> egit-dev mailing list
> egit-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/egit-dev