[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
[ecf-dev] struggles with egit/git

 Hi Folks,

I've been using the eGit client (0.10.0) over the last couple of days with the new ECF git repo, and have some questions (for Markus and/or others). I've been having the difficulties as described below, and I wanted to check with others to see if perhaps I'm doing something in the expected workflow incorrectly.

Here's what I've been doing

1) Clone git repo at git.eclipse.org (master branch)
2) Making change locally
3) commit those changes to my local repo (master branch)
4) pushing the changes to git.eclipse.org ECF repo (master to master)

When I do the above with a freshly cloned repo...everything works fine. But if another committer (e.g. Markus) makes changes locally and then pushes his changes to git.eclipse.org, I get a rejection message when I go to push (4). Now if I insert a Fetch... in between either 1 and 2 or 2 and 3 I would expect 4 to then work, but it doesn't...I just get a rejection message on the push and no details of what is causing the rejection (it's not authentication or anything like that...the message just says 'rejected' with a red X, with no further details at all.

When this happened to me yesterday I thought it might have been that I was on a VPN (as well as my normal network)...when I did the Fetch...but that turns out not to be it...because it happened again this morning (not on a VPN)...i.e. after Markus had committed and pushed some more changes.

Anyone have an idea of what might be going on here? Should I be doing something else/some other sequence to get others' updates and be able to push my own updates?

Thanks,

Scott